Doneer Vrijwilligers
Partnerschap met Ordina

Partnerschap met Ordina

do 15 oktober 2020 12:00

Ordina en Landschap Erfgoed Utrecht hebben een partnerschapsovereenkomst getekend, waarbij Ordina haar expertise inzet om Landschap Erfgoed Utrecht belangeloos te helpen op het terrein van IT en digitale oplossingen.

Eerder dit jaar sloot Ordina zich aan bij de Pledge 1%-beweging, waarmee ze wil bijdragen aan een betere wereld door minimaal 1% van haar tijd te besteden aan projecten voor maatschappelijke organisaties. Ton Mulleneers, Head of Delivery Ordina: “Dit partnerschap is een mooi voorbeeld van hoe we daar als Ordina invulling aan geven. Samen met Landschap Erfgoed Utrecht worden concrete IT-projecten gekozen en gerealiseerd, waarbij Ordina projectmanagement en inhoudelijke deskundigheid levert.”

Kleine landschapselementen

Een eerste voorbeeld van de samenwerking tussen Ordina en Landschap Erfgoed Utrecht is het project ‘Kleine Landschapselementen’, waarbij GEO-data, die door duizenden vrijwilligers afgelopen jaren zijn verzameld, wordt ontsloten voor aangesloten gemeenten in de provincie en derde partijen.

Hein Pasman, programmamanager bij Landschap Erfgoed Utrecht “We zijn bijzonder blij en trots dat we deze samenwerking met Ordina kunnen aangaan. Het zal Landschap Erfgoed Utrecht helpen haar activiteiten breder en sneller te ontwikkelen en nieuwe projecten te ontplooien.”

Liever persoonlijk contact?

Frits helpt je graag verder

Frits Kuipers

Business development & Funding 030 - 221 97 13 06 - 46 57 68 77 f.kuipers@landschaperfgoedutrecht.nl