Doneer Vrijwilligers

Winnaars koffiezetapparaat

do 22 oktober 2020 17:34

In de vrijwilligers nieuwsbrief van september boden we een Moccamaster koffiezetapparaat aan. Drie reacties sprongen eruit. We wensen deze vrijwilligersgroepen allemaal een lekker kopje koffie toe!

Knotgroep de Ronde Venen
Beste mensen, Ik denk dat onze vrijwilligster van het eerste uur zo'n koffiezet apparaat zeker kan gebruiken en dat is JOKE VAN VEEN, Van de Knotgroep de Ronde Venen. Samen met Arthur van Veen heeft zij in 1973/1974 de knotgroep opgericht en sinds die tijd zet zij 's ochtends vroeg op de knotdagen koffie voor de hele ploeg. Haar koffiezet apparaten maken regelmatig overuren. De laatste jaren is dat elke 2e zaterdag in het knotseizoen voor een club van 30 personen. Zij zou dit apparaat zeker goed kunnen gebruiken om dat heerlijke kopje koffie voor ons te zetten.

De knotgroep Houten
Bestaat al heel lang uit een vaste groep van 25 vrijwilligers. De koffie wordt op locatie gezet op 2 oude koffiezetapparaten van overleden ouders van 2 vrijwilligers. De apparaten gaan niet lang meer mee. Een nieuw apparaat zou meer dan welkom zijn 😊.

 

Stichting Oud Montfoort
Bestaat nog maar kort (1 jaar en 5 maanden) en heeft desondanks kans gezien om per 6 juni j.l. een stadsmuseum te openen aan de Keizerstraat in Montfoort. In het voormalige winkelpand van Blokker mochten wij ons museum vestigen. We hoeven (voorlopig) geen huur te betalen, maar de voorwaarde was wel dat we het pand van 120 m2 zelf zouden opknappen en inrichten. Tussen januari en juni hebben we, ondanks corona, een prachtige ruimte weten te realiseren met een expositiehoek over Oud Montfoort. In de keuken staat een ons geschonken koffiezetapparaat, helaas heel erg langzaam. Een potje koffie zetten kost zo’n 20 minuten. Ontkalken heeft niet geholpen. We behelpen ons nu met een geleend apparaat, maar dat moet natuurlijk terug. Wij zouden heel erg blij zijn met het genoemde koffiezetapparaat.

Deel met je vrienden