Doneer Vrijwilligers
Samenwerking Sharp
Samenwerking Sharp
Samenwerking Sharp

Samenwerkingsovereenkomst Sharp

do 24 september 2020 16:30

Bij praktisch alles wat we doen, zijn anderen betrokken: vrijwilligers, (culturele) instellingen, scholen, beleidsmakers. Zonder hun hulp zijn we nergens. Ook het bedrijfsleven is voor ons een belangrijke partner bij het verwezenlijken van onze doelstellingen.

Maandag sloot Landschap Erfgoed Utrecht een sponsorovereenkomst met Sharp Electronics. Sharp maakt zich al vele jaren sterk voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, met aandacht en respect voor de natuur en oog voor zaken als diversiteit en inclusiviteit.

Plaats van handeling was landgoed Oostbroek in De Bilt, waar het kantoor van Landschap Erfgoed Utrecht is gevestigd. In een prachtig najaarszonnetje klonken Peter Hoorn, managing director van Sharp Electronics Benelux B.V. en Ivo Brautigam, directeur van Landschap Erfgoed op de nieuwe samenwerking.

Actieve samenwerking

“De reden dat wij voor dit partnership met Landschap Erfgoed Utrecht hebben gekozen is dat wij, als bedrijf dat gevestigd is in Utrecht, ook met de invulling van ons MVO-beleid willen samenwerken met organisaties in deze regio”, zegt Peter Hoorn, Managing Director Sharp Electronics Benelux B.V. “We kiezen ervoor om niet alleen een papieren samenwerking met elkaar aan te gaan, maar juist ook een samenwerking waarbij ons personeel zich actief kan inzetten op bijvoorbeeld vrijwilligersdagen.”

Ivo Brauitigam, directeur van Landschap Erfgoed Utrecht, is verheugd over de overeenkomst met Sharp. “De zorg voor het landschap en erfgoed gaat iedereen aan, ook bedrijven. Het is fantastisch dat een bedrijf als Sharp zich zo committeert aan onze doelstellingen. We verheugen ons dan ook op de komende samenwerking."

Liever persoonlijk contact?

Frits helpt je graag verder

Frits Kuipers

Business development & Funding 030 - 221 97 13 06 - 46 57 68 77 f.kuipers@landschaperfgoedutrecht.nl