Doneer Vrijwilligers

Geen verlichtingen, wel openingsplan

wo 14 april 2021 10:00

De huidige corona-maatregelen blijven van kracht, in elke geval tot woensdag 28 april. Dit maakte het demissionaire kabinet gisteren bekend op een persconferentie. In de persconferentie presenteerden demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister Hugo de Jonge een openingsplan met een routekaart hoe de Nederlandse samenleving de komende maanden stap voor stap weer geopend kan worden, als de cijfers het toestaan.  

Voor de vrijwilligersgroepen van Landschap Erfgoed Utrecht verandert er niets. De ontwikkelingen rond het coronavirus geven geven ons geen aanleiding de vrijwilligerswerkzaamheden grootschalig te hervatten.

Een uitzondering vormen (nog steeds) de Klompenpadenbrigades, weidevogelgroepen en KLEI-groepen. Dit vrijwilligerswerk kan coronaproof worden uitgevoerd door maximaal twee personen. Zie ons bijgewerkte coronaprotocol voor wat wel en niet mogelijk is.

De huidige maatregelen blijven zoals gezegd van kracht tot 28 april a.s. Kijk voor het volledig overzicht van coronamaatregelen op de site van de Rijksoverheid.

Deel met je vrienden