Doneer Vrijwilligers
Tweede Bijzondere Buitendag

25 augustus in Cothen

Bijzondere Buitendag op Landgoed Rhijnestein in Cothen

ma 16 augustus 2021 13:39

Op woensdag 25 augustus vindt de tweede Bijzondere Buitendag plaats. De Bijzondere Buitendagen zijn in het leven geroepen om mensen te laten proeven aan het vrijwilligerswerk voor de natuur en het erfgoed in de provincie Utrecht. Op 25 augustus gaan we aan de slag in de rozentuin van Landgoed Rhijnestein bij Cothen.

Proeven aan mooi vrijwilligerswerk in de provincie Utrecht

Iedereen kan zich aanmelden voor de Bijzondere Buitendagen. Het mooie aan de Bijzondere Buitendagen is dat mensen eenmalig en vrijblijvend kunnen meedoen en proeven aan het mooie werk voor het beheren en behouden van de natuur en het erfgoed in de provincie Utrecht. De drempel om mee te doen is laag; alleen online aanmelden is nodig. 

Verschillende locaties en klussen
Als Landschap Erfgoed Utrecht maken we de Bijzondere Buitendagen mogelijk. We zorgen voor de locatie, de klus, de veiligheid en een versnapering. De Bijzondere Buitendagen vinden plaats op verschillende plekken in de provincie Utrecht. Aan de klussen kunnen elke keer zo’n 30 tot 50 mensen meedoen. De eerste Bijzondere Buitendag vond plaats op zaterdag 17 juli op de hei bij Soest.  

Deel met je vrienden