Doneer Vrijwilligers

Sharp verlengt partnerschap

ma 12 juli 2021 11:44

Leuk zomernieuwtje: na een jaar succesvolle samenwerking heeft Sharp zijn partnerschap voor twee jaar verlengd. Wij zijn erg blij met deze voortzetting! 

Sharp is een belangrijke partner van het eerste uur, die ons helpt met het verwezenlijken van onze doelstellingen. Sharp maakt zich al vele jaren sterk voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, met aandacht en respect voor de natuur en erfgoed in de provincie Utrecht. Een van de voordelen van partnerschap met Landschap Erfgoed Utrecht, is dat wij voor partners bedrijfsdagen kunnen organiseren in de natuur of op erfgoedlocaties binnen de provincie Utrecht. In oktober zullen wij dit ook voor Sharp doen.

Wist je trouwens dat bij praktisch alles wat we doen, anderen betrokken zijn? Vrijwilligers, (culturele) instellingen, scholen en beleidsmakers: zonder hun hulp zijn we nergens. Ook het bedrijfsleven is voor ons een belangrijke partner bij het verwezenlijken van onze doelstellingen. Wil je ook partner worden? Neem contact op met Frits Kuipers via f.kuipers@landschaperfgoedutrecht.nl of 06 - 46 57 68 77, om te kijken naar de mogelijkheden. 

 

 

 

Deel met je vrienden