Doneer Vrijwilligers
Duurzame samenwerking

met Movares

Duurzame samenwerking met ingenieursbureau Movares

do 20 mei 2021 08:59

We gaan samenwerken met ingenieursbureau Movares aan de versterking, en het behoud en beheer van ons landschap en erfgoed. Wij delen hetzelfde doel; zorgen voor een duurzame, toekomstbestendige maatschappij. Movares zet zich vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid in voor complexe stedelijke en infrastructurele opgaven, met respect voor mens, milieu en economie. Wij zorgen via projecten en de inzet van vrijwilligers voor het behouden en beheren van het landschap en erfgoed.

Movares Foundation
‘De maatschappelijke functie die Landschap Erfgoed Utrecht met haar vele vrijwilligers vervult, past goed bij de doelstelling van de Movares Foundation’, aldus Conny Vermeulen-Oninckx, directeur van de Movares Foundation. Sinds 2012 doet de Movares Foundation iets terug via maatschappelijke projecten waarbij de ingenieurs en adviseurs ondersteunen met kennis en expertise. Projecten voldoen altijd aan de Movares kernwaarden: betrokken, duurzaam, vernieuwend en gelijkwaardig.

‘Wij zijn blij met deze samenwerking’, aldus Frits Kuipers van Landschap Erfgoed Utrecht. ‘Het is mooi om te zien hoe een commercieel bedrijf en een non-profit organisatie met dezelfde maatschappelijke opgaven hun expertise combineren. Binnenkort vertellen we over het project dat we samen met Movares oppakken.’

Liever persoonlijk contact?

Frits helpt je graag verder

Frits Kuipers

Business development & Funding 030 - 221 97 13 06 - 46 57 68 77 f.kuipers@landschaperfgoedutrecht.nl

Deel met je vrienden