Doneer Vrijwilligers
Mooie samenwerking

met Welkoop

Welkoop sponsort Landschap Erfgoed Utrecht!

ma 31 mei 2021 13:18

Leuk nieuws voor ons en onze achterban! In drie filialen van Welkoop steun je met je aankoopbedrag het werk van Landschap Erfgoed Utrecht. We werken samen met de filialen in Veenendaal, Wijk bij Duurstede en Woudenberg. Klanten die bij de kassa aangeven Landschap Erfgoed Utrecht te steunen, doneren hiermee 10% van het aankoopbedrag aan onze organisatie.

Arco Hooijer, bedrijfsleider bij Welkoop Veenendaal vertelt: ‘Het is eigenlijk heel simpel. We moeten nadenken over hoe we de natuur nalaten aan de generaties na ons. Zowel de Welkoop als Landschap Erfgoed Utrecht zetten zich in voor maatschappelijke en duurzame doelen. Dit maakt de samenwerking extra krachtig.’

Bij Landschap Erfgoed Utrecht zijn we blij met deze samenwerking. Elke samenwerking heeft effect. Met de opbrengst zetten we ons in voor nóg meer projecten in de natuur, het herstel van landschapselementen en het verbeteren van de biodiversiteit.

Hoe werkt het?
Heb je iets nodig voor de tuin of voor de huisdieren? Bij de Welkoop in Veenendaal, Wijk bij Duurstede en Woudenberg kun je 10% van je aankoopbedrag aan Landschap Erfgoed Utrecht doneren. Geef bij de kassa aan dat je Landschap Erfgoed Utrecht steunt en de medewerker slaat dat voor jou aan op de kassa. Kleine moeite, grote impact!

Deel met je vrienden