Doneer Vrijwilligers

Vernieuwde Klompenpaden app vervult wensen wandelaars

ma 14 februari 2022 15:22

Een toenemend aantal wandelaars van Klompenpaden gebruiken de Klompenpaden app. Maar liefst 875.000 keer zijn paden vorig jaar gedownload via de gratis app. Vanaf 14 februari is de nieuwe app vrijgegeven. Een aantal wensen en ideeën van wandelaars hebben de makers bij de nieuwe app doorgevoerd. Zo is het nu ook mogelijk een overzicht van gelopen Klompenpaden bij te houden en om routes met anderen te delen via verschillende (social)media. Goed nieuws dus voor fans van Klompenpaden!

Wat is er veranderd?

  • Wandelaars kunnen hun gelopen Klompenpad nu ‘afvinken’. Dit blijft ook in de telefoon staan, mocht er weer een nieuwe versie van de Klompenpaden-app komen.
  • Zoeken op plaatsnamen, woorden en woordfragmenten is nu mogelijk.
  • Wandelaars kunnen hun favoriete wandeling snel en eenvoudig delen via e-mail of Messenger toepassingen als WhatsApp.
  • Tijdens het wandelen ziet u via een dunne rode lijn van het deel van de route dat reeds afgelegd is. Hierdoor is oriënteren bij afslagen makkelijker.
  • U kunt de telefoon op niet-storen zetten en toch de ‘ding-dong’ horen bij interessante plekken tijdens de wandeling zodat u niets mist.

Toegang tot de nieuwe versie
De overgang naar de nieuwe versie vindt gefaseerd plaats vanaf 14 februari 2022. Gedurende de drie à vier weken daarna wordt de app geüpdatet voor uw telefoon in de appstores van eerst de Android, daarna Apple. De Klompenpaden app wordt automatisch geüpdatet, indien in uw instellingen automatisch updaten aanstaat. De nieuwe versie start vanzelf op als u de app aanzet. Heeft u het automatisch updaten van apps uitgeschakeld bij Apple of Google? Dan moet u de nieuwe Klompenpaden app handmatig updaten. De nieuwe app is te herkennen aan het instellingen-icoontje linksboven in het startscherm.

Wat kunt u de komende maanden nog verwachten?
De komende maanden wordt de Klompenpaden app nog verder geperfectioneerd. Hiervoor heeft de app-ontwikkelaar ook uw hulp nodig. Laat ons weten wat u ervan vindt en welke ideeën u heeft om het nog mooier te maken via de speciale contactpagina op de Klompenpaden website.

Klompenpaden worden mede mogelijk gemaakt door de provincies Gelderland en Utrecht, Gelderse en Utrechtse gemeenten en de Nationale Postcode Loterij.

Deel met je vrienden