Doneer Vrijwilligers

Nieuw vrijwilligersplatform

ma 3 januari 2022 10:15

Ken jij ons nieuwe vrijwilligersplatform al? Als je vrijwilligerswerk zoekt op het vlak van erfgoed of landschap, ben je hier aan het goede adres. Je kunt aan de slag bij musea, landgoederen, historische tuinen, monumenten, archieven en nog veel meer! Het platform is er ook voor organisaties die nieuwe vrijwilligers zoeken. De vacatures zijn verspreid over de hele provincie Utrecht en terug te vinden op ons nieuwe platform.

Op en top gemak
Organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers, kunnen via het Vrijwilligersplatform in 4 stappen een vacature aanmaken. Het werkt heel eenvoudig. Mensen die aan de slag willen als vrijwilliger, vinden er mooie vacatures voor het landschap en erfgoed in de provincie Utrecht. Mensen die reageren op vacatures, brengen wij meteen in contact met de organisaties.

Wat voor werk?
Op dit moment staan er al 17 uiteenlopende vacatures. Denk bijvoorbeeld aan: kassamedewerker bij de Pyramide van Austerlitz, landschapsbeheerder bij een knotgroep, IT’er bij een historische vereniging, bestuurder bij een vereniging voor landschapsbeheer of zaalgids bij Kasteel de Haar.

 

Overzichtelijk
De vacatures zijn overzichtelijk terug te vinden op deze website. Daar kun je ook zoeken op soort werk en regio. De vacatures staan ook op de speciale pagina van de groepen en organisaties die bij ons zijn aangesloten. Al deze groepen en organisaties vind je op een handig kaartje.

Ga naar het vrijwilligersplatform

Deel met je vrienden