Doneer Vrijwilligers

Kom naar het Groene Verkiezingsdebat op 7 maart!

do 2 februari 2023 13:26

Op woensdag 15 maart a.s. zijn de Provinciale Statenverkiezingen. Waar staan de verschillende partijen in de provincie Utrecht voor als het gaat om natuur en landschap? Heb je (nog) geen idee of wil je meer weten? Kom dan naar het Groene Verkiezingsdebat dat de Utrechtse natuur- en milieuorganisaties op dinsdag 7 maart organiseren in Kanaal30 in Utrecht.

Deze verkiezingen zijn belangrijker dan ooit. Er worden belangrijke beslissingen genomen op het gebied van natuur en landschap. Denk aan woningbouw, energietransitie, stikstof en klimaatverandering.

Tijdens het debat gaan vertegenwoordigers van verschillende politieke partijen onder leiding van Rogier Elshout met elkaar het debat aan. Het publiek wordt uitgenodigd om aan het debat deel te nemen. Zo krijgen kiezers inzicht in de groene standpunten van partijen en kunnen zij een weloverwogen keuze maken in het stemhokje.

Organisatie verkiezingsdebat
De organisatie van het Groene Verkiezingsdebat is in handen van de Oostbroekorganisaties, een samenwerkingsverband van IVN Natuureducatie, Landschap Erfgoed Utrecht, Natuur en Milieufederatie Utrecht, Natuurmonumenten en Utrechts Landschap. Deze organisaties willen dat de Provincie Utrecht een slag maakt in het realiseren van een groene en gezonde provincie.

Locatie
Het debat vindt plaats in Kanaal30 begint om 19:15, met inloop vanaf 19:00 uur. De toegang is gratis. Graag van tevoren aanmelden via onderstaande link.

Aanmelden
Kijk voor meer informatie en/of aanmelden op: ikstemnatuurlijk.nl.

Organisatoren Groene Verkiezingsdebat

Liever persoonlijk contact?

Gert helpt je graag verder

Gert Hindriks

Manager marketing en communicatie 030 - 2219768 g.hindriks@landschaperfgoedutrecht.nl