Doneer Vrijwilligers

GAMMA steunt Landschap Erfgoed Utrecht met gereedschapsdonatie

vr 6 oktober 2023 11:29

GAMMA laat haar betrokkenheid bij natuurbescherming en duurzaamheid zien door elektronisch gereedschap te schenken aan de Landschapsbeheerploegen Utrecht, die verbonden zijn aan Landschap Erfgoed Utrecht. Het waardevolle materieel zal onder andere worden ingezet voor het onderhoud van Klompenpaden.

De vestigingen GAMMA Maarssen en Utrecht zijn trotse partner van Landschap Erfgoed. De bouwmarkten streven bij al hun activiteiten naar maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Deze donatie sluit hierbij goed aan vanuit het oogpunt van duurzaamheid.

Met het gereedschap kunnen de vrijwilligers van de landschapsbeheerploegen natuurklussen op de juiste manier aanpakken. Bijvoorbeeld het onderhoudswerk dat nodig is aan de Klompenpaden die Landschap Erfgoed Utrecht ontwikkelt. Maar ook het andere natuur- en landschapswerk van de landschapsbeheerploegen in de provincie Utrecht.

Landschap Erfgoed Utrecht en de Landschapsbeheerploegen Utrecht zijn GAMMA dankbaar voor hun donatie. Een donatie die ervoor zorgt dat wandelaars kunnen blijven genieten van niet alleen mooie, maar vooral ook goed onderhouden Klompenpaden.

Op de foto: Bouwmarktmanager Matthijs van den Bosch; Wolbertie Ruiter (Landschapsbeheerploegen Utrecht) en Alexander Leidekker (ROVA Beheer BV).

> Meer lezen over partnermogelijkheden.

> Meer informatie over de Landschapsbeheerploegen Utrecht.

Deel met je vrienden