Doneer Vrijwilligers

Verover je omgeving!

We zijn steeds vaker dichtbij huis. Reden genoeg om onze eigen omgeving te veroveren. Want er is veel te zien en te doen in de provincie Utrecht. Wij zorgen voor het behoud, het beheer en de beleving van het landschap en het erfgoed. Dit doen we samen met heel veel vrijwilligers en samenwerkingspartners. Jij kunt ook meedoen! Ben jij natuur- of cultuurliefhebber, erfgoed fan of verantwoord ondernemer, kijk dan wat jij voor jouw eigen omgeving kunt betekenen!

Verover je omgeving! is onze campagne tot augustus. In deze periode laten we je kennismaken met ons werk. Ondanks corona kun je gelukkig nog best wat doen. Denk maar eens aan het veroveren van de natuur tijdens een Klompenpad wandeling, het beschermen van weidevogels, het online veroveren de prachtige buitenplaatsen en het groen in jouw eigen tuin zodat al het moois in de provincie Utrecht ook jouw hart verovert.

Klompenpad van de maand!

De Klompenpaden zijn een prachtig voorbeeld van het veroveren van het landschap en het erfgoed. Landschap Erfgoed Utrecht zorgt met de inzet van vrijwilligers voor het beheer van de 35 Klompenpaden in de provincie Utrecht en het ontwikkelen van nieuwe paden.

Het Termatenpad
Het Termatenpad is jongste pad van de Utrechtse Klompenpaden. Tijdens deze wandeling (13,5 km) door het buitengebied van Leusden en Woudenberg, kom je langs landgoederen, de Grift, bosgebied en weilanden.

Lees verder

Deel met je vrienden