Doneer Vrijwilligers
Jij kiest!

Word vrijwilliger voor natuur of erfgoed

Draag ook jouw steen bij

Ons landschap en ons erfgoed 'veroveren' kunnen we niet alleen. Hiervoor is de inzet van vrijwilligers nodig. Er zijn al zo'n 10.000 vrijwilligers die werken aan het behoud van de natuur, het onderhoud van buitenplaatsen of het beheren van collecties van archieven en musea. Toch zijn er meer vrijwilligers nodig. Wij brengen organisaties en vrijwilligers bij elkaar, zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek met de juiste kennis. Word ook vrijwilliger en werk mee aan het mooi houden van de provincie Utrecht!

Op de kaart hieronder kun je op zoek naar vrijwilligerswerk. Dit werkt heel eenvoudig; je zoekt op categorie of op locatie. Met het plusteken rechtsonder zoom je in, en door het handje te slepen breng je het gebied van jouw keuze in beeld. Kom je er niet uit of heb je vragen, neem dan contact op met Willemijn van Hees.

Voor elk wat wils!

Van musea en archieven tot aan buitenplaatsen, weidevogels, historische tuinen of Klompenpaden. Op allerlei gebieden zijn er in de provincie Utrecht vrijwilligersgroepen actief. En of je nu gaat voor gezelligheid, nieuwe mensen wil leren kennis of meer te weten wil komen over het landschap en erfgoed, vrijwilligerswerk heeft voor iedereen iets moois. Bij Landschap Erfgoed Utrecht zorgen we voor de juiste mensen met de juiste kennis op de juiste plek.