Doneer Vrijwilligers

Advies voor musea in de provincie Utrecht

Een museum hebben en behouden brengt veel taken met zich mee; van publieksbereik tot depotbeheer, van besturen tot de inzet van vrijwilligers. Bij ons kunnen musea uit de provincie Utrecht terecht voor advies over al deze taken. Musea kunnen telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Voor trainingen over vrijwilligersbeleid, een coachingstraject of vragen op maat, kunnen musea een offerte aanvragen.

Landelijk Contact van Museumconsulenten (LCM)

Wij adviseren musea in de provincie Utrecht en maken deel uit van het Landelijk Contact van Museumconsulenten. Hierin zijn krachten van de provinciale organisaties gebundeld. Het is een breed landelijk netwerk van specialisten. Senior adviseur musea en erfgoed Marianne de Rijke is onze afgevaardigde in het Landelijke Contact van Museumconsulenten.

 

 

Lees meer

Digitaal-erfgoed-coaches

Bij Landschap Erfgoed Utrecht geven digitaal-erfgoed-coaches Marianne de Rijke en Mieke Heurneman advies over digitalisering en wat er allemaal bij komt kijken. De digitaal-erfgoed-coaches zijn onderdeel van het landelijk Netwerk Digitaal Erfgoed.