Doneer Vrijwilligers

Wordt u onze penningmeester..?

Stichting Herbouw Wipkorenmolen Vianen

Vijfheerenlanden

Uren per week:
5 tot 8
Mogelijke werkdagen:
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag
Plaatsingsdatum:
di 30 mei 2023
Soort werk:
Administratie, Bestuur, Fondsenwerving, Praktisch aan het werk
Reageer direct

Over de vacature

Wij, de Stichting Herbouw Wipkorenmolen Vianen, zijn op zoek naar een penningmeester die ons helpt op het gebied van administratie, financiële verslaglegging en betalingsverkeer.

Omdat we inmiddels daadwerkelijk zijn gestart zijn met de bouw van de historische molen in de Buitenstad van Vianen kunnen we een enthousiaste kracht op financieel administratief gebied héél erg goed gebruiken.

U wordt als penningmeester vrijwilliger van de stichting en gelijk ook lid van het bestuur. Het betreft dus onbetaald werk. Maar de toch eigenlijk fantastische beloning is een prachtige, werkende molen over een aantal jaren.

Natuurlijk heeft u affiniteit met onze doelstelling, de herbouw van een historische molen in Vianen. En draagt u het molenambacht in Nederland een warm hart toe. Als vrijwilliger en bestuurslid bent u toch ook een enthousiast ambassadeur voor onze stichting.

Dit gaat u concreet doen:
• U zorgt jaarlijks voor het opstellen van een financieel jaarverslag, dat samen met het algemene jaarverslag wordt gepubliceerd.
• U beheert en actualiseert de molenbegroting en de financiële administratie.
• U rapporteert periodiek (in ieder geval per kwartaal) over de financiële status van de stichting.
• U zorgt voor alle uit te voeren betalingen én je draagt zorg voor innen van ontvangsten van onder meer donateurs, sponsors en subsidievertrekkers.
• Samen met de andere bestuursleden bent u continue alert op het kunnen verkrijgen van subsidies en fondsen en doet u hier de benodigde aanvragen voor.

Sollicitatieformulier

Deel met je vrienden