Doneer Vrijwilligers

Entreegebouw vrijwilliger (maandag en dinsdag)

Kasteel de Haar

De Vecht Oude Rijn Utrecht stad

Uren per week:
3
Mogelijke werkdagen:
maandag, dinsdag
Plaatsingsdatum:
vr 16 december 2022
Soort werk:
Gastvrouw/-heer, Praktisch aan het werk
Reageer direct

Over de vacature

SAMENVATTING
Onze entreegebouw vrijwilligers verwelkomen en informeren bezoekers en helpen bij aanschaf van de toegangskaartjes voor kasteel/park.

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING
Of je Kasteel de Haar nu bezoekt om het park, de wonderlijke geschiedenis, de tentoonstellingen, de tuinen, de hertjes of om te trouwen, je waant je even in een andere wereld. Achter elke deur, elk detail, elke bloem uit de kleurrijke tuinen, schuilt wel een verhaal. Over andere tijden, andere culturen, andere figuren. De Haar is het grootste kasteel van Nederland, dat ooit privébezit was van de familie van Zuylen en waar haar nazaten nog steeds jaarlijks verblijven. Ook de internationale jetset uit de vorige eeuw, met haar uitbundige levensstijl, bezocht met regelmaat het kasteel. Van Coco Chanel tot Roger Moore, zij lieten hun sporen na in de luxueuze kamers van de meest weelderige plek die Utrecht rijk is.

Stichting Kasteel de Haar zet zich in voor het behoud en onderhoud van het kasteel, de tuinen en de collectie. Daarnaast hebben wij tot doel om het totale complex voor een breed publiek toegankelijk te maken.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste: Entreegebouw vrijwilligers voor diverse dagen die ons vrijwilligersteam wil komen versterken!

Wij zijn op zoek naar iemand die er plezier in heeft om allerlei werkzaamheden uit te voeren ten bate van het toerisme op het kasteel. Hierbij moet gedacht worden aan het welkom heten en informeren van bezoekers en helpen bij de aanschaf van tickets bij de ticket machines.

Wat vragen wij van u:

- U bent representatief, klantvriendelijk en servicegericht.
- U heeft ervaring met verkoop/kassawerkzaamheden.
- U bent stressbestendig.
- U bent communicatief vaardig.
- U kunt goed samenwerken.
- U heeft een goede lichamelijke conditie.
- U heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van andere talen is een pre.
- U bent minimaal 1 dag(deel) in de week beschikbaar (op maandag of dinsdag).

Herkent u uzelf in bovenstaand profiel en lijkt het u leuk om in zo’n prachtige werkomgeving met leuke collega’s vrijwilligerswerk te verrichten?

Neem dan contact op met Meghan Keereweer.

Sollicitatieformulier

Deel met je vrienden