Doneer Vrijwilligers

Medewerker Groepsboekingen

Streekmuseum Vredegoed

De Vecht Vechtplassen De Venen

Uren per week:
2-4
Plaatsingsdatum:
di 27 februari 2024
Soort werk:
Administratie, Praktisch aan het werk
Reageer direct

Over de vacature

Bij Vredegoed weten we dat het succes van ons museum bepaald wordt door de kwaliteit van begeleiding van onze bezoekers, met name van de groepen. Wil jij een geweldige rol als Medewerker Groepsboekingen bij Vredegoed?


Wat doet de Medewerker Groepsboekingen?

De Medewerker Groepsboekingen die we zoeken verbindt de wensen van onze klanten voor een groepsactiviteit met de uitvoering van die activiteit. Daarvoor moeten administratieve en financiële zaken goed zijn geregeld en afgestemd met de klant. Ook de afspraken met de noodzakelijke vrijwilligers en andere betrokkenen binnen Vredegoed moeten kloppen en dat geldt ook voor eventuele externe organisaties (b.v. de lokale horeca).


Dat betekent:

- Je zorgt voor genoeg vrijwilligers, regelt administratie en financiën, en werkt samen met andere organisaties.
- Je hebt contact met klanten, geeft advies en maakt duidelijke offertes.
- Samen met de vrijwilligerscoördinator organiseer je mensen en middelen. Van offerte tot factuur, jij beheert de administratie.


Met jouw klantgerichtheid, goede communicatie en organisatietalent maak je elk groepsevenement tot een succes. Sluit je aan bij Vredegoed en maak de groepsevenementen onvergetelijk!


Overige info

Wij hebben een leuke club van ongeveer 50 vrijwilligers, waarvan 1 medewerker groepsboekingen. Neem gerust contact met ons op.


Ben je op zoek naar een andere vrijwilligersuitdaging, bezoek dan onze vacaturepagina op onze website https://vredegoed.nl/vacatures/ . Daar vindt je ook het aanmeldformulier.

Sollicitatieformulier

Deel met je vrienden