Doneer Vrijwilligers

Kasteelwinkel en ontvangst

Kasteel de Haar

Oude Rijn

Uren per week:
4
Mogelijke werkdagen:
maandag, zaterdag, zondag
Plaatsingsdatum:
ma 25 september 2023
Soort werk:
Gastvrouw/-heer
Reageer direct

Over de vacature

SAMENVATTING
Kasteel de Haar, het grootste kasteel van Nederland, is op zoek naar winkelmedewerkers. Help jij bezoekers een herinnering aan het kasteel mee te geven?

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING
Wie zijn wij?

Of je Kasteel de Haar nu bezoekt om het park, de wonderlijke geschiedenis, de tentoonstellingen, de tuinen, de hertjes of om te trouwen, je waant je even in een andere wereld. Achter elke deur, elk detail, elke bloem uit de kleurrijke tuinen, schuilt wel een verhaal. Over andere tijden, andere culturen, andere figuren. De Haar is het grootste kasteel van Nederland, dat ooit privébezit was van de familie van Zuylen en waar haar nazaten nog steeds jaarlijks verblijven. Ook de internationale jetset uit de vorige eeuw, met haar uitbundige levensstijl, bezocht met regelmaat het kasteel. Van Coco Chanel tot Roger Moore, zij lieten hun sporen na in de luxueuze kamers van de meest weelderige plek die Utrecht rijk is.

Stichting Kasteel de Haar zet zich in voor het behoud en onderhoud van het kasteel, de tuinen en de collectie. Daarnaast hebben wij tot doel om het totale complex voor een breed publiek toegankelijk te maken.
Werkzaamheden

Voor onze prachtige kasteelwinkel zijn wij op zoek naar enthousiaste winkel vrijwilligers, met verkooptalent en passie voor verkoop, die het een uitdaging vinden om de gasten die Kasteel de Haar bezoeken te adviseren. Als winkel vrijwilliger ben je gastheer en verkoper in één en wijs je de bezoekers op een natuurlijke manier op het aanbod in de kasteelwinkel.

Wij vragen
-U bent een vaste dag/vast dagdeel in het weekend beschikbaar. Momenteel zijn wij op zoek naar vrijwilligers op maandagochtend in de even weken, maandagmiddag in de even weken, zaterdagmiddag in de even weken en zondagochtend in de oneven weken.
-Bent u vaker beschikbaar? Dan kunt u dit aangeven en uzelf oproepbaar maken
-U werkt in diensten van 3 – 3,5 uur.
-U bent zeer klantvriendelijk en gastvrij.
-U bent representatief, en servicegericht.
-U bent communicatief vaardig.
-U kunt goed samenwerken.
-U heeft een goede lichamelijke conditie.
-U heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van andere talen is een pre.

Waarom vrijwilliger worden?
-Werken in een prachtige omgeving
-Enthousiaste vrijwilligersgroep
-Deelname aan excursie en lezingen
-Jaarlijks vrijwilligersfeest
-Kilometervergoeding

Tijdsbesteding
Omdat routine en ervaring van groot belang is, vragen wij een minimale inzet van een dagdeel per 2 weken. Meer mag natuurlijk altijd.

Sollicitatieformulier

Deel met je vrienden