Doneer Vrijwilligers

Word gids bij DOMunder!

DOMunder

De Vecht De Venen Eemland Gelderse Vallei Kromme Rijn Nederrijn en Lek Oude Rijn Utrechtse Heuvelrug Utrecht stad Vechtplassen Vijfheerenlanden

Uren per week:
2 à 4 uur per week
Mogelijke werkdagen:
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag
Soort werk:
Gastvrouw/-heer, Rondleiden / gidsen
Reageer direct

Over de vacature

Als vrijwillige gids neem je bezoekers mee met een tour naar de archeologie onder het Domplein of het middeleeuwse Paleis Lofen. Kom jij ons leuke team versterken?

Een gids bij stichting DOMunder laat bezoekers op een interactieve wijze de geschiedenis van het Domplein ontdekken en ervaren. Je komt in contact met allerlei soorten bezoekers: schoolgroepen, binnen- en buitenlandse toeristen, maar ook mede-Utrechters. De tours geef je samen met een andere vrijwilliger in het Nederlands of Engels. Voorkennis van de Utrechtse geschiedenis is niet nodig. We begeleiden graag in het leerproces.

Wat biedt stichting DOMunder jou?

- De mogelijkheid om (meer) te leren over de bijzondere geschiedenis van Utrecht.
- Een leuk team van mede-vrijwilligers die je regelmatig ontmoet tijdens gezellige borrels, verdiepende lezingen en een jaarlijkse excursie.
- De kans om je persoonlijk te ontwikkelen in workshops over bijvoorbeeld interactief gidsen.
- Een flexibele planning. Je roostert jezelf in op een dag en tijden die voor jou goed uitkomen. Iedere maand geef je minimaal 4 tours.
- Een vergoeding van eventuele reiskosten.
- Bovendien help je mee om UNESCO werelderfgoed toegankelijk te maken voor iedereen!

Sollicitatieformulier

Deel met je vrienden