Doneer Vrijwilligers

ACTEURS/BEGELEIDERS ESCAPE ROOM

Museum van Zuilen

Utrecht stad

Uren per week:
3.5
Mogelijke werkdagen:
donderdag, vrijdag, zondag
Plaatsingsdatum:
wo 3 april 2024
Soort werk:
Rondleiden / gidsen
Reageer direct

Over de vacature

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers met een passie voor geschiedenis en spelbeleving om onze gloednieuwe escape room tot leven te brengen!

Word jij onze nieuwe escape room begeleider? Wij zoeken minstens tien enthousiaste acteurs die onze escape room willen begeleiden. In deze rol zal je 1-2 keer per maand de escape room leiden en de spelers een onvergetelijke ervaring geven.

Als acteur/begeleider van de escape room ontvang je de bezoekers, geef je uitleg over het spel, en vervul je tijdens het spel de rol van bewaker of schoonmaker. Jij zorgt ervoor dat de spelers een geslaagde middag of avond beleven en na afloop help je om het museum weer op orde te brengen.De ideale kandidaat heeft enige ervaring met acteren of een sterke interesse hierin, is sociaal vaardig en in staat om te improviseren in verschillende situaties.Ons Museum van Zuilen is een kleine parel die de rijke historie van het dorp Zuilen bewaart. Wij zoeken vrijwilligers die interesse hebben in de geschiedenis van Zuilen of industrieel erfgoed én die houden van het creëren van een meeslepende spelbeleving.

De verwachte openingstijden van de escape game zijn donderdagavond, vrijdagavond, en zondagmiddag. Mocht je op andere tijden beschikbaar zijn, neem dan toch contact met ons op, want we overwegen ook om de escape game op andere tijden aan te bieden.

Als onderdeel van ons team krijg je de kans om je improvisatietechnieken te verbeteren en bij te dragen aan de instandhouding van het museum. Daarnaast kan je helpen om de geschiedenis van Zuilen tot leven te brengen en bezoekers een unieke ervaring te bieden!

Heb je interesse maar passen je vaardigheden niet precies bij de rol van escape game begeleider? Geen zorgen! We hebben verschillende functies beschikbaar, zoals het voorbereiden van tentoonstellingen, een projectleider voor 'Sprekende Geschiedenis', of het begeleiden van bezoekers als museumgids.

Stuur je sollicitatie voor 15 juli 2024 naar ons toe en maak deel uit van deze unieke ervaring!

Sollicitatieformulier

Deel met je vrienden