Doneer Vrijwilligers

publieksbegeleiding en gastenontvangst

Nationaal Glasmuseum Leerdam

Vijfheerenlanden

Uren per week:
4 tot 8 uur
Mogelijke werkdagen:
dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag
Plaatsingsdatum:
ma 21 augustus 2023
Soort werk:
Educatie, Gastvrouw/-heer, Rondleiden / gidsen
Reageer direct

Over de vacature

Bij het Nationaal Glasmuseum in Leerdam werkt een divers vrijwilligersteam. Wij bieden veel variatie in werkzaamheden zodat iedereen iets zal vinden binnen zijn eigen interessegebied; Wil je direct contact hebben met de vele toeristen die ons bezoeken? Kies dan voor een functie in de publieksbegeleiding (gastenontvangst, winkel en/of educatie). Werk je liever op de achtergrond dan kan je ons helpen bij administratief werk, de informatielijn of bij de collectieregistratie).

Je hoeft beslist geen glaskenner te zijn om het naar je zin te hebben! Wij zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt als nieuwe collega bij het Nationaal Glasmuseum. Uiteraard word je ingewerkt en goed begeleid. Wil je graag een periode vrijblijvend oriënteren voor je besluit om je tijd aan ons te schenken? Dat kan vanzelfsprekend!

Werken bij het Nationaal Glasmuseum levert jou nieuwe ervaringen op en kansen om je sociale netwerk uit te breiden. Jouw inspanningen worden beloond met aantrekkelijke korting in onze winkels, een jaarlijks dagje uit, gratis entree voor je gezin en regelmatig een gezellige bijeenkomst.

Bel gerust voor meer informatie en een oriënterend kennismakingsgesprek.
Wij kijken uit naar jouw reactie!

Sollicitatieformulier

Deel met je vrienden