Doneer Vrijwilligers

Begeleider Depot Junior

Museum Flehite

Eemland

Mogelijke werkdagen:
woensdag, zaterdag, zondag
Plaatsingsdatum:
wo 10 mei 2023
Soort werk:
Educatie, Gastvrouw/-heer, Tentoonstelling
Reageer direct

Over de vacature

Ter ere van de 75ste verjaardag van Dierenpark Amersfoort organiseert Museum Flehite van juli tot november een familietentoonstelling over de fascinatie van de mens voor het dier.

Bij deze tentoonstelling Kunst & Zoo is Museum Flehite op zoek naar begeleiders in Depot Junior.
Bezoeker(tje)s van Museum Flehite kunnen zelf in actie komen in het Depot Junior. Bij elke wisseltentoonstelling worden zij uitgedaagd om ook creatief aan de slag te gaan.

De oude spullen in de vitrinekasten daar mogen bovendien worden aangeraakt om te onderzoeken.
Als toezichthouder in deze ruimte help je bij de ontvangst en begeleiding van kinderen en hun (groot)ouders en het op orde houden van de materialen.

Je bent hulpvaardig en toegankelijk en je vindt het leuk om met de bezoekers in gesprek te gaan. Bovendien weet je te enthousiasmeren en de nieuwsgierigheid te prikkelen.

Je bent vaak ‘s middags beschikbaar van 8 juli t/m 3 september en van 6 september t/m 9 november op woensdag-, zaterdag- of zondagmiddagen.

Als vrijwilliger van Museum Flehite kom je terecht in een team van enthousiaste medewerkers en vrijwilligers. Je wordt ingewerkt en begeleid door een vaste medewerker. Je hebt recht op een vrijwilligersvergoeding en een à twee keer per jaar zijn er gezellige vrijwilligersbijeenkomsten.

Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur dan een mail naar k.wins@museumflehite.nl voor een kennismakingsgesprek!

Sollicitatieformulier

Deel met je vrienden