Doneer Vrijwilligers

Word vrijwilliger in sfeervol Museum Flehite

Museum Flehite

Eemland Gelderse Vallei Utrechtse Heuvelrug

Mogelijke werkdagen:
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag
Plaatsingsdatum:
wo 30 november 2022
Soort werk:
Communicatie en promotie, Gastvrouw/-heer, Onderhoud historische tuinen, Praktisch aan het werk
Website:
Reageer direct

Over de vacature

Heb je belangstelling voor kunst en cultuur? Vind je het leuk om mee te werken aan de promotie van tentoonstellingen en activiteiten? En heb je zin in een leuke vrijwilligersbaan? We zijn op zoek naar leuke collega's voor verschillende functies:

Receptionist:
Een receptionist is voor Museum Flehite de gastheer of -vrouw van het huis. Je ontvangt onze bezoekers en helpt ze op weg. In het kleine museumcafé serveer je koffie, thee en lekkere broodjes. Kortom je zorgt er voor dat onze bezoeker gastvrij wordt ontvangen in het museum.

Museumsuppoost:
Als suppoost houd je een oogje in het zeil tussen de kunstwerken. Ook ben een aanspreekpunt voor vragen van onze bezoekers.

Bezorgers affiches en flyers in de stad:
Wij zoeken vrijwilligers voor de buitendienst die ons willen helpen affiches en flyers van nieuwe tentoonstellingen rond te brengen. Dat betreft drie à vier keer per jaar in twee rondes, met name aan de rand van Amersfoort.

Groenliefhebbers voor de museumtuin:
Heb jij groene vingers en een passie voor tuinieren? Ga dan aan de slag in onze museumtuin langs de Westsingel. Het bijhouden kost elke week een dagdeel. In eerste instantie is er ook nog enig achterstallig onderhoud, dus is er werk voor een paar dagen per week. Verder onderhoud in overleg.

Sollicitatieformulier

Deel met je vrienden